Societatea  CEPU SRL (Centru de Elaborare Proiecte Unionale) s-a înființat la Târgu Mureş în anul 2006 și este o firmă specializată în accesarea fondurilor europene și naționale nerambursabile.

Scopul nostru primordial este ca prin realizarea de succes a proiectelor Clienţii noştri să obțină cât mai multe subvenţii nerambursabile, din resursele unionale ce stau la dispoziţia României. Obţinerea finanţării pentru Clienţii noştri este o componentă cheie a activităţii de consultanţă practicată de noi. Majoritatea proiectelor de finanţare întocmite și elaborate de CEPU SRL şi adresate programelor cu fonduri nerambursabile, au fost admise de către autoritățile competente.

Clienţii noştri sunt persoane fizice, IMM-uri şi Micro-întreprinderi de pe tot teritoriul ţării. După 8 ani calendaristici, încheiaţi cu succes, suntem cunoscuţi pe piaţa românească, clienţii sunt multumiţi şi revin solicitând întocmirea de noi proiecte. În ultimii 8 ani de activitate am obținut sprijin financiar nerambursabil pentru proiecte în valoare totală de cca. 58.000.000 euro, realizând peste 440 de proiecte de finanțare, în aproape toate domeniile care au fost finanţate în perioada 2007-2013. Și acest lucru dovedește faptul că atragerea fondurilor nerambursabile nu este imposibilă.

Din experienţele acumulate pe parcursul ultimilor 8 ani, am concluzionat că multe societăţi, mulți întreprinzători nu au luat în considerare posibilitatea participării la proiectele unionale datorită lipsei de informare şi de ori­entare în domeniu. Informaţia potrivită, la momentul potrivit, accederea la oportunităţile existente pot fi vitale şi utilizabile, oferind succesul sigur pentru societăţile care doresc să beneficieze de ele. De-a lungul anilor am elaborat un plan de acțiune, care cuprinde mai multe etape de lucru cu ajutorul cărora vă putem ajuta în atragerea finanţărilor nerambursabile.

Ideile bune de afaceri merită și trebuie finanțate, dar ele primesc finanțare numai dacă sunt incluse în proiecte bine și corect întocmite, elaborate și selectate pentru finanțare. Pregătirea din timp a cererilor de finanțare este importantă, deoarece în multe cazuri sistemul primul venit, primul servit poate să excludă de la finanțare proiectele depuse în ultimul moment.

În întâmpinarea acestor nevoi societatea noastră vă oferă un pachet de servicii complexe şi eficiente, oferind siguranţă societăţii Dumneavoastră, ancorându-se la posibilităţile actuale, ca firma sau o nouă afacere a Dumneavoastră să îşi menţină stabilitatea într-un mediu concurenţial.

Tipurile de proiecte întocmite şi câştigate până acum de CEPU SRL:

Sprijinirea introducerii standardelor internaţionale (ISO), sprijinirea micro-întreprinderilor, agricultură, achiziționare de aparatură medicală pentru cabinete medicale și veterinare, turism, comerţ, dezvoltarea sistemelor IT, dezvoltare regională, industria prelucrătoare, producţie, stimularea înfiinţării de noi microîntreprinderi de către tineri, energie regenerabilă, construcţii, sprijin pentru START-UP-uri, profit reinvestit, etc.