Solicită o consultanță GRATUITĂ pentru energie regenerabilă din fondurile norvegiene!

Apel  pentru Energie Regenerabilă în cadrul Programului de Energie finanțat de către Innovation Norway

Apelul 3.1 – „Alte Surse de Energie Regenerabilă”

  • Finanțare nerambursabilă: 10%-90%
  • Valoarea finanțării: minim 200.000 euro – maxim 2 milioane euro

Proiectele se depun până la data de 8 septembrie 2021.

Solicită o consultanță GRATUITĂ

Solicitanți eligibili:

  • Este eligibilă orice persoană juridică publică sau privată, înființată cu scop comercial sau non-comercial, precum și organizațiile non-guvernamentale.

  • Solicitantul trebuie să fi fost înființat de cel puțin 3 ani înainte de data limită a prezentului apel.

  • Se încurajează depunerea unor proiecte în parteneriat, cu un partener din Norvegia (preferabil) sau din România, ca stat donator.
Solicită o consultanță GRATUITĂ

Activități eligibile

Vă rugăm să rețineți că proiectele care produc energie electrică regenerabilă pentru consum propriu nu exclud o conexiune la rețeaua de utilități (în pentru a injecta în rețea națională excesul de energie electrică orară / zilnică producție), cu condiția ca cel puțin cantitatea echivalentă de energie electrică să fie consumată din rețeaua de utilități pe o bază lunară/anuală.

Sistemul fotovoltaic trebuie dimensionat pentru a acoperi nevoile de energie electrică ale solicitantului (consum propriu).

Rezultatele așteptate în urma implementării proiectului sunt:

Indicatori de rezultat:

  • Reduceri anuale estimate ale emisiilor de CO2 (în tone echivalent CO2 / an)

  • Energia electrică produsă din alte surse regenerabile, inclusiv eoliană, solară, biomasă / biogaz (în MWh / an)

Indicatori de output:

  • Capacitatea instalată pentru producerea de energie / electricitate din alte RES (în MW)

  • Numărul de instalații noi pentru producerea de energie regenerabilă / electricitate din biomasă / biogaz, eolian, fotovoltaic sau alte surse regenerabile

Solicită o consultanță GRATUITĂ

Valoarea finanțării

Rata de co-finanțare 

Rata subvenției poate varia de la 10% la maxim 90%, în funcție de tipul de ajutor de stat acordat, de mărimea solicitantului și de alte elemente incluse în dispozițiile regulamentului care sunt relevante pentru proiectul respectiv. 

Minim 200.000 – maxim 2.000.000 euro

Rata subvenției pentru societățile private:

Rata subvenției pentru operatorii neeconomici:

Clienții ne recomandă

Dorim sa va adresam multumiri din suflet pentru profesionalismul ,rabdarea ,promptitudinea arata in relatia cu firma noastra.Un partenerieat in care firma noastra a invatat foarte multe lucruri ,incununat cu succes. Recomandam cu toata increderea FIRMA SC CENTRU DE ELABORARI PROIECTE UNIONALE SRL.
Multumim
Bejenaru Cătălin, SC OVISAN INCOMEX SRL
După elaborarea proiectului câştigător, am trecut cu bine şi vizita la faţa locului, faza de dinaintea contractării, datorită bunei colaborări cu firma DVS. Mulțumim!
Neculai Latcan, S.C. CENTRUL MEDICAL PRAIN S.R.L.

Am apărut pe

Solicitați o consultanță gratuită

Nu lăsați pe ultimul moment decizia de a participa la programele de finanțare cu fonduri nerambursabile! Experiența noastră din ultimii 9-10 ani arată că interesul este mare, fondurile pentru sectorul privat se epuizează foarte repede!

CEPU SRL este una dintre cele mai experimenatate firme de consultanță în fonduri nerambursabile din România, cu 13 ani vechime. Numai în ultimii 10 ani de activitate am obținut sprijin financiar nerambursabil pentru proiecte în valoare totală de cca. 82.000.000 euro, realizând peste 760 de proiecte de finanțare, în aproape toate domeniile care au fost finanţate în perioada 2009-2019. Și acest lucru dovedește faptul că atragerea fondurilor nerambursabile nu este imposibilă.

Deasemenea firma noastră vă poate ajuta atât pe partea de consultanță cât și partea de proiectare/execuție (în cazul investițiilor de construcții). Totodată prin noi puteți obține de la evaluatori experți (membrii titulari ANEVAR) evaluarea proprietății  imobiliare, evaluarea bunurilor mobile, evaluarea terenurilor, etc. care pot fi achiziționate prin unele programe de finanțare și care sunt obligatoriu de evaluat în vedera obținerii finanțării.

Date societate: SC CEPU SRL, Tirgu-Mures, Str. Republicii, Nr.2, Cod fiscal: RO 19215515
Tel.: +4-0265-233-021, Fax.: +4-0265-233-025
Email: office@cepu.ro , cepusales@cepu.ro
Web: www.cepu.ro