PNDR 6.2 – Sprijin pentru înființare de activități non-agricole în zone rurale – 2021

Finanțare nerambursabilă de maxim 70.000 de euro pentru diferite investiții non-agricole în mediul rural! 

PROGRAM DE FINANȚARE ȘI PENTRU START-UP-URILE DIN MEDIUL RURAL !

Buget total estimate alocat : 50.000.000 euro

  • Finanțare nerambursabilă: 100%
  • Valoarea finanțării: maxim 70.000 euro

Perioada de implementare: maxim 36 luni.

Solicită o consultanță GRATUITĂ

Solicitanți eligibili:

  • Micro‐întreprinderi şi întreprinderi mici existente din spaţiul rural, care îşi propun activităţi non‐agricole;
  • Micro‐întreprinderi şi întreprinderi mici noi, înfiinţate în anul depunerii proiectului de finanţare sau cu o vechime de maximum 3 ani fiscali consecutivi, care nu au desfăşurat activităţi până în momentul depunerii acesteia.
  • Fermieri sau membrii unei gospodarii agricole care îşi diversifică activitatea prin înfiinţarea unei activităţi neagricole pentru prima dată în spaţiul rural (autorizaţi cu statut minim de PFA);
  • Pentru a fi eligibili solicitanții care la data depunerii Cererii de Finanțare aveau autorizat/autorizate codul/codurile CAEN propus/propuse prin proiect, au obligația de a depune o Declarație întocmită și asumată prin semnătură de către un expert contabil, din care să reiasă faptul că întreprinderea nu a desfășurat niciodată activitatea/activitatile pentru care solicită finanțare.

NOTĂ! Micro‐întreprinderile şi intreprinderile mici, atât cele existente cât şi cele nou înfiinţate trebuie să fie înregistrate şi să‐şi desfăşoare activitatea propusă prin proiect în spaţiul rural (atât sediul social, cât şi punctul de lucru trebuie să fie amplasate în mediul rural);

Angajamentele beneficiarului

  • Menținerea investiției pe care a solicitat finanțare timp de minim 3 ani
Solicită o consultanță GRATUITĂ

Cheltuieli eligibile

Toate cheltuielile propuse în Planul de afaceri, inclusiv capitalul de lucru şi capitalizarea intreprinderii și activitățile relevante pentru implementarea corectă a Proiectului aprobat, corespunzătoare activităților codurilor CAEN din cererea de finanțare pot fi eligibile, indiferent de natura acestora,cu excepția achiziţionării de vehicule pentru transportul rutier de mărfuri.

De Exemplu:

Solicită o consultanță GRATUITĂ

Intensitatea ajutorului financiar nerambursabil

Maxim 70.000 Euro/proiect

  • Finanțare 100% nerambursabilă
  • 50.000 de euro/ proiect, cu excepția activităţilor de producţie pentru care valoarea sprijinului este de 70.000 euro/ proiect. Sprijinul va fi acordat sub formă de suma forfetară pe baza unui plande afaceri admis. După semnarea contractului de finanțare, 70% din valoarea finanțării este virată ca și avans în contul beneficiarului!

Lista codurilor CAEN eligibile AICI

Lista codurilor CAEN eligibile DOAR pentru dotare AICI

Clienții ne recomandă

Dorim sa va adresam multumiri din suflet pentru profesionalismul ,rabdarea ,promptitudinea arata in relatia cu firma noastra.Un partenerieat in care firma noastra a invatat foarte multe lucruri ,incununat cu succes. Recomandam cu toata increderea FIRMA SC CENTRU DE ELABORARI PROIECTE UNIONALE SRL.
Multumim
Bejenaru Cătălin, SC OVISAN INCOMEX SRL
După elaborarea proiectului câştigător, am trecut cu bine şi vizita la faţa locului, faza de dinaintea contractării, datorită bunei colaborări cu firma DVS. Mulțumim!
Neculai Latcan, S.C. CENTRUL MEDICAL PRAIN S.R.L.

Am apărut pe

Solicitați o consultanță gratuită

Nu lăsați pe ultimul moment decizia de a participa la programele de finanțare cu fonduri nerambursabile! Experiența noastră din ultimii 9-10 ani arată că interesul este mare, fondurile pentru sectorul privat se epuizează foarte repede!

CEPU SRL este una dintre cele mai experimenatate firme de consultanță în fonduri nerambursabile din România, cu 13 ani vechime. Numai în ultimii 10 ani de activitate am obținut sprijin financiar nerambursabil pentru proiecte în valoare totală de cca. 82.000.000 euro, realizând peste 760 de proiecte de finanțare, în aproape toate domeniile care au fost finanţate în perioada 2009-2019. Și acest lucru dovedește faptul că atragerea fondurilor nerambursabile nu este imposibilă.

Deasemenea firma noastră vă poate ajuta atât pe partea de consultanță cât și partea de proiectare/execuție (în cazul investițiilor de construcții). Totodată prin noi puteți obține de la evaluatori experți (membrii titulari ANEVAR) evaluarea proprietății  imobiliare, evaluarea bunurilor mobile, evaluarea terenurilor, etc. care pot fi achiziționate prin unele programe de finanțare și care sunt obligatoriu de evaluat în vedera obținerii finanțării.

Date societate: SC CEPU SRL, Tirgu-Mures, Str. Republicii, Nr.2, Cod fiscal: RO 19215515
Tel.: +4-0265-233-021, Fax.: +4-0265-233-025
Email: office@cepu.ro , cepusales@cepu.ro
Web: www.cepu.ro