Programul START-UP NATION
România 2018

Beneficiarii eligibili:

Microîntreprinderi și IMM-uri înființate de persoane fizice indiferent de zonă,
după 31 ianuarie 2017!

Ajutor financiar nerambursabil:

  • Maxim 200.000 de lei celor care angajează minium o persoană.
  • intensitatea finanțării nerambursabile este de maxim 100%

Cheltuieli eligibile:

Echipamente tehnologice, inclusiv echipamente IT tehnică de calcul tip PC, achiziționarea de spaţii de lucru, spaţii de producţie şi spaţii pentru prestări servicii şi comerţ, mijloace de transport: autoturisme, autobuze, microbuze, biciclete, mopede, motociclete, ATV-uri, rulote cu sau fără motor, elevatoare etc. Mobilier, aparatură birotică, echipamente de încălzire sau climatizare, salarii, utilități (energie electrica, gaze, salubritate, abonament telefon si internet) și cheltuieli aferente chiriilor pentru spaţii de lucru, spaţii de producţie şi spaţii pentru prestări servicii şi comerţ.. și multe alte cheltuieli.

Lista completă cu codurile CAEN eligibile

Ce spun cei care au lucrat cu noi:

Datorită proiectului întocmit de firma CEPU, în momentul de faţă, avem un proiect câştigător, a cărui contract de finanţare tocmai a fost semnat. Mulţumesc deschis pe această cale întregii echipe CEPU, şi în special, Dnei. Emőke H. pentru profesionalismul şi rapiditatea de care au dat dovadă în întocmirea proiectului de finanţare.
Constantin Micu, SC LAUREAT INVEST SRL
Am primit cu mare interes serviciile firmei CEPU firma care s-a oferit să elaboreze proiecte în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile din fonduri unionale Am avut o colaborare foarte eficientă ca urmare înaintând un proiect câştigător.

Recomand firma CEPU ca fiind o firmă de specialişti.

Broscățan Gheorghe, SC BROSCĂŢAN SRL
Suntem din partea unui laborator de tehnică dentară. Pentru dezvoltarea serviciilor am optat lângă modernizarea aparaturilor. Am primit cu mare interes serviciile fimei CEPU, firma care s-a oferit să elaboreze proiecte în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile din fonduri unionale şi/sau naţionale. Am avut o colaborare foarte eficientă cu echipa de proiectanţi şi cu colegii lor din compartimentul de administraţie, ca urmare înaintând un proiect câştigător. Atrag atenţia firmelor ca o relaţie de încredere cu o echipă de specialişti şi o idee bună de dezvoltare poate ajută o firmă de succes să devină şi mai puternică.
Aldea Eva Susanna, SC DENT A PREST SRL
Dintre programele de finanţare din bugetul de stat, programul pentru profitul brut reinvestit era cel mai adecvat pentru firma noastră. Fabricăm utilaje destinate procesării produselor alimentare pentru producţia acestora am înaintat un proiect de finanţare pentru achiziţia de utilaje. Între firma noastră şi firma CEPU a existat o colaborare foarte eficientă. Noi în timp foarte scurt am pus la dispoziţia firmei de consultanţă documentele solicitate iar ei au elaborat un proiect de succes prin care am obţinut finanţare nerambursabilă.
Fancsali Coloman, TEHNOUTILAJ SRL
Firma de consultanță CEPU SRL, prin colectivul de consultanți și specialiști ne-a întocmit o documentație tehnică la un standard înalt de calitate care s-a materializat prin câștigarea unui proiect. Pe tot parcursul colaborării comunicarea a fost excelentă iar termenele stabilite contractual au fost respectate.
În cazul în care vom dori să accesăm alte fonduri ne vom adresa în continuare aceleiași firme, recomandând-o călduros și altor aplicanti
Dr. Marcela Spinu, SC SUPER LACTIS SRL
Vezi toate

Domenii de activitate în care am elaborat/câștigat și implementat proiecte de succes în cadrul acestui program:

Nu lăsați pe ultimul moment decizia de a participa la acest program de finanțare! Fondurile se pot epuiza rapid așa cum s-a întâmplat și în sesiunea din 2017. Sute de solicitanți nu au putut aplica la acest program datorită amânărilor.

Pentru mai multe detalii, informații gratuite despre acest program de finanțare sau alte programe de finanțare cu fonduri europene nerambursabile, consultanții din cadrul firmei noastre vă stau la dispoziție!

Așteptăm solicitările Dvs. cu interes AICI

CEPU SRL este una dintre cele mai experimenatate firme de consultanță în fonduri nerambursabile din România, cu peste 11 ani vechime. Numai în ultimii 6 ani de activitate am obținut sprijin financiar nerambursabil pentru proiecte în valoare totală de cca. 58.000.000 euro, realizând peste 440 de proiecte de finanțare, în aproape toate domeniile care au fost finanţate în perioada 2007-2013. Și acest lucru dovedește faptul că atragerea fondurilor nerambursabile nu este imposibilă.

Date societate: SC CEPU SRL, Tirgu-Mures, Str. Republicii, Nr.2, Cod fiscal: RO 19215515
Tel.: +4-0265-233-021, Fax.: +4-0265-233-025
Email: office@cepu.ro , cepusales@cepu.ro
Web: www.cepu.ro