Ce spun clienţii noştrii:

În anul 2009 am fost contactat și eu de firma CEPU Tg.Mures. Atunci aveam de gând să fac o investiție în firmă și am ales varianta cu fondurile nerambursabile. Astfel a început colaborarea mea cu CEPU SRL. Am avut ocazia să lucrez cu oameni competenți, perseverenți, cu multă dăruire de sine și prietenoși, profesioniști. Rezultatul?Am câștigat proiectul și suma necesară investiției ce doream să fac, datorită susținerii firmei CEPU. După un timp am dorit să mai depun un proiect și pur și simplu din considerente geografice am ales o firmă mai aproape de mine, dar rezultatul nu a fost pe măsură. Timp, bani și efort pierdut. Așa că în 2016 am apelat din nou la serviciile firmei CEPU pentru încă un proiect de finanțare. Desigur și acesta din urmă a fost declarat câstigător. Sunt foarte multumit și recomand cu încredere tuturor celor care doresc să acceseze fonduri nerambursabile pentru afacerea lor, să solicite susținerea acestei firme de consultanță pentru a avea câștig de cauză. Succes tuturor, toate cele bune! Multumim!
Debreczenyi Sigismund, SC CARIBIC TRADE SRL, Bihor
Dorim sa va adresam multumiri din suflet pentru profesionalismul ,rabdarea ,promptitudinea arata in relatia cu firma noastra.Un partenerieat in care firma noastra a invatat foarte multe lucruri ,incununat cu succes. Recomandam cu toata increderea FIRMA SC CENTRU DE ELABORARI PROIECTE UNIONALE SRL.

Multumim

Bejenaru Cătălin, SC OVISAN INCOMEX SRL
Sunteti o firmă serioasă, deschisă la dialog și cred că aceste calități au venit în contextul ,,cu cât faci un lucru de mai multe ori cu atât îl faci mai bine
Igant Gheorghita Relu, SC REMT 2002 SRL
Primul pas a fost o contactare telefonică din partea firmei CEPU. La început am fost reticentă, dar totodată și curioasă în legătură cu această contactare, care a avut succes în cele din urmă. De ce am acordat încredere? În primul rând, o companie care din 2006 este pe piață românească spune ceva! Apoi, consultanții de la CEPU au răspuns la întrebările mele cu foarte multă răbdare. Deși până acum nu ne-am întâlnit, am cerut sfatul și opinia lor prin telefon sau prin e-mail în fiecare zi ca și cum aș fi fost oaspete în biroul lor. Asta contează foarte mult. Rezultatul colaborării: un proiect câștigător!

Cu această ocazie aș dori să mulțumesc pentru o colaborare excelentă și profesionistă! Votați încredere pentru CEPU și angajații lor !!!
… Și dacă aș mai dori să depun un proiect aș colabora numai cu CEPU!

Pető Dalma, SC DALMARSON SRL
Firma de consultanță CEPU SRL, prin colectivul de consultanți și specialiști ne-a întocmit o documentație tehnică la un standard înalt de calitate care s-a materializat prin câștigarea unui proiect. Pe tot parcursul colaborării comunicarea a fost excelentă iar termenele stabilite contractual au fost respectate.

În cazul în care vom dori să accesăm alte fonduri ne vom adresa în continuare aceleiași firme, recomandând-o călduros și altor aplicanti

Dr. Marcela Spinu, SC SUPER LACTIS SRL
Colaborarea cu firma CEPU a fost a debutat cu o discuţie la telefon, noi fiind din Bucureşti, ei din Tg-Mureş, iar proiectul s-a implementat în Craiova. Discuţia respectivă ne-a convins că ei sunt ceea ce ne trebuie – deschişi, comunicativi, dinamici, flexibili, oneşti, prompţi. În primul rând am fost atraşi de rigurozitatea cu care au strâns ideile pentru proiectul nostru de dezvoltare şi în al doilea rând de profesionalismul lor de la un capăt al altuia al derulării proiectului. În timp ce alte agenţii marginalizează afacerile mici şi medii, CEPU a investit timp pentru a înţelege afacerea noastră, a ne asculta ideile, a cere feedback, a veni cu propuneri, a implementa şi livra la timp, conform inţelegerii iniţiale. CEPU este consultantul nostru de încredere pe care îl recomandăm cu căldură.
Mihaela Cotarcea, SC ION SERVICE CENTER SRL
Suntem foarte multumiţi de colaborarea cu CEPU. Ne-am dorit ca proiectul nostru pentru accesarea fondurilor europene să nu întâmpine nici un fel de probleme, astfel am apelat la profesionişti. După un studiu al pieţei i-am ales pe cei de la CEPU. Cei de la CEPU nu ne-au dezamăgit şi într-adevăr proiectul nostru a fost aprobat. Chiar dacă ni s-au cerut în repetate rânduri anumite „clarificări”, cei de la CEPU ne-au acordat asistenţă şi au răspuns întotdeauna la timp astfel încât ne-am încadrat în termenul solicitat. Vă expunem aprecierile noastre faţă de CEPU şi enumerăm punctele lor forte în viziunea noastră: punctualitate, profesionalism, competenţă, experienţă.

Va dorim multe reuşite şi mult spor în toate!

Farm. Adrian Ienin, SC EXHELIOS SRL
Piaţa construcţiilor evoluează rapid, iar singura şansă de a face faţă concurenţei a fost dezvoltarea firmei prin investiţii realizate cu ajutorul fondurilor europene.

Astfel, în anul 2009 am apelat la serviciile CEPU pentru consultanţă în vederea întocmirii unui proiect care viza achiziţionarea şi punere în funcţiune a unei staţii de preparare a betoanelor şi mortarelor şi achiziţionarea unor autobasculante. Datorită profesionalismului de care a dat dovadă consultantul nostru, proiectul a fost un succes. A fost primul succes al echipei MATERO-AMA – CEPU.

Încurajaţi de această reuşită, în anul 2010 am abordat împreună cu consultantul firmei CEPU o altă linie de finanţare care viza creşterea eficienţei energetice în scopul realizării unei economii de energie. Şi acest proiect a fost aprobat cu succes, la ora actuală aflându-se în stadiul de finalizare. Este al doilea succes al echipei MATERO-AMA – CEPU.

Echipa de specialişti ai CEPU este partenerul de care orice firma are nevoie pentru a transforma o idee bună de dezvoltare într-un SUCCES.

Mihai Matei, SC MATERO-AMA SRL
Dintre programele de finanţare din bugetul de stat, programul pentru profitul brut reinvestit era cel mai adecvat pentru firma noastră. Fabricăm utilaje destinate procesării produselor alimentare pentru producţia acestora am înaintat un proiect de finanţare pentru achiziţia de utilaje. Între firma noastră şi firma CEPU a existat o colaborare foarte eficientă. Noi în timp foarte scurt am pus la dispoziţia firmei de consultanţă documentele solicitate iar ei au elaborat un proiect de succes prin care am obţinut finanţare nerambursabilă.Cu mulţumiri,
Fancsali Kálmán, TEHNOUTILAJ SRL
Suntem din partea unui laborator de tehnică dentară. Pentru dezvoltarea serviciilor am optat lângă modernizarea aparaturilor. Am primit cu mare interes serviciile fimei CEPU, firma care s-a oferit să elaboreze proiecte în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile din fonduri unionale şi/sau naţionale. Am avut o colaborare foarte eficientă cu echipa de proiectanţi şi cu colegii lor din compartimentul de administraţie, ca urmare înaintând un proiect câştigător. Atrag atenţia firmelor ca o relaţie de încredere cu o echipă de specialişti şi o idee bună de dezvoltare poate ajută o firmă de succes să devină şi mai puternică.
Aldea Eva Susanna, SC DENT A PREST SRL
Pentru o funcţionare mai eficientă a firmei noastre am însărcinat firma CEPU cu elaborarea unui proiect de finanţare din domeniul protecţiei mediului. Asigurarea funcţionării adecvate a unităţilor de cazare în cadrul firmei noastre presupune să nu risipim energiile, resursele şi întodeauna să găsim soluţiile optime. Am realizat modernizarea staţiilor de centrale termice şi punerea în funcţiune a unor colectoare de energie solară, cu ajutorul finanţărilor nerambursabile. Comunicarea dintre firma noastră şi firma CEPU s-a decurs prin cale electronică e-mail, telefon sau prin curierat rapid. Echipa de specialişti de la CEPU a lucrat punctual, rapid şi eficient asigurând succesul. Recomand sincer acelor firme care nu au timp suficient pentru elaborarea unui proiect de succes dar au idei bune de dezvoltare.
Verdeş Dumitru, SC FLORA SERCOM SA
Am primit cu mare interes serviciile firmei CEPU firma care s-a oferit să elaboreze proiecte în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile din fonduri unionale Am avut o colaborare foarte eficientă ca urmare înaintând un proiect câştigător.

Recomand firma CEPU ca fiind o firmă de specialişti.

Broscățan Gheorghe, SC BROSCĂŢAN SRL
După elaborarea proiectului câştigător, am trecut cu bine şi vizita la faţa locului, faza de dinaintea contractării, datorită bunei colaborări cu firma DVS.Cu mulţumiri,
Neculai Latcan, SC CENTRUL MEDICAL PRAIN SRL
Vă mulţumim pentru sprijinul pe care Dvs. l-aţi acordat fimei noastre în elaborarea unui proiect câştigător.
Mircea Brişcan, SC MONBRIS SRL
Datorită proiectului întocmit de firma CEPU, în momentul de faţă, avem un proiect câştigător, a cărui contract de finanţare tocmai a fost semnat. Mulţumesc deschis pe această cale întregii echipe CEPU, şi în special, Dnei. Emőke H. pentru profesionalismul şi rapiditatea de care au dat dovadă în întocmirea proiectului de finanţare.
Constantin Micu, SC LAUREAT INVEST SRL