Ce spun clienţii noştrii:

Georgeta CRACIUN administrator al SOREMIS GERATO SRL cu sediul in Com. Cristian, jud. Brasov, multumeste colectivului Centrului de Elaborare Proiecte Tg. Mures ( CEPU), pentru ajutorul acordat in implementarea celor 2 proiecte care au fost realizate de catre personalul acestora.
Imi exprim pe aceasta cale aprecierea in mod special pentru D-na Nemes Anamaria, angajata a firmei CEPU pentru profesionalismul, seriozitatea pe care l-a dat in sprijinul si elaborarea documentatiei celor 2 proiecte.
Cu ajutorul D-nei NEMES Anamaria, societatea SOREMIS GERATO SRL a inceput derularea noii investitii prin aceste proiecte castigate.
Craciun Georgeta, SOREMIS GERATO SRL
Si eu sunt unul din castigatori pe proiect intocmit de CEPU TG MURES. Profesionisti, le multumesc!
Corneliu Bercariu, SC Bedramicip SRL
Ma numesc Degan Crina-Nicoleta si sunt administratoarea societatii TNT BRIKETT SRL si sunt una dintre beneficiarii Programului Start -Up Nation 2017.
Povestea noastra a inceput in urma cu cateva luni, mai exact in luna ianuarie 2017. Impreuna cu sotul meu ne-am tot gandit sa realizam ceva si noi , sa ne apucam de o afacere. Dar nu prea am avut surse financiare. La banci nu am dorit sa apelam, asa ca am inceput sa cautam pe internet surse finaciare. Printre altele am vazut si pagina de web a unei firme de consultanta din Tg -Mures (CEPU SRL) si ne-am spus,hai sa le trimitem un mail. Prea multe sperante nu mi-am facut, asa doar din curiozitate am trimis acel mail. La scurt timp am fost contactat de o doamna (Kis Izabela) de la firma CEPU care a fost foarte amabila si mi-a dat mai multe detalii despre accesarea fondurilor nerambursabile. identificandu-mi, in urma discutiilor, si solutia potrivita . Dupa cateva zile am si facut o vizita la firma respectiva, unde doamna Kis m-a primit cu drag, am discutat despre posibilitatile pe care le avem, mi-a spus care sunt avantajele,/ dezavantajele unui proiect si am ramas sa ne mai auzim. A durat cateva luni de zile pana ne-am decis, nu ne-au ajutat prea mult nici prietenii, cunoscutii, anturajul noastru, care au spus ca toata povestea cu fondurile este o vrajeala, ca nu avem nici o sansa daca nu avem pile, ca cei de la CEPU ne iau doar banii, dar nu o sa-mi faca nici un proiect,etc. Aceste influente negative ne-au dat un sentiment de nesiguranta, nu am mai stiut ce sa facem in continuare, dar vointa noastra de a realiza ceva pe cont propriu a invins aceasta frica si nesiguranta si la un moment dat ne-am spus, fie ce-o fi, noi vom incerca. Si astfel in luna iunie 2017 am semnat contractul cu CEPU iar in data de 22 august am primit o instiintare de la autoritati ca proiectul noastru a fost acceptat si sa mergem sa semnam Acordul de finantare. Am fost foarte bucurosi si le multumim mult celor de la CEPU pentru profesionalismul, ajutorul, indrumarile, sfaturile lor si pentru tot ce au facut pentru a avea un proiect castigator. Cu banii castigati vom achizitiona printre altele,o linie peformanta de brichetare.
Incurajez pe toti care doresc sa acceseze fonduri sa nu se lase descurajati de nimeni si sa apeleze la ei cu incredere. Le dorim mult succes in continuare.
Degan Crina-Nicoleta, TNT BRIKETT SRL
Am analizat, de-a lungul ultimilor ani, de mai multe ori, posibilitatea obținerii de ajutoare financiare nerambursabile prin fonduri europene sau guvernamentale. În acest an, noul program Start-up Nation, m-a determinat să caut cu mai mult interes o soluție. Știind că este destul de dificil să reușești de unul singur, că ai nevoie de o firmă specializată, care să cunoască toate detaliile necesare într-un asemenea demers, am contactat Centrul de Elaborare Proiectel Unionale din Tg. Mureș, firmă cu care mai discutasem și în anii trecuți. Experiența lor de peste 10 ani, s-a materizlizat într-un succes și în ceea ce mă privește, fiind unul din câștigătorii acestui program. Le mulțumesc pentru ajutor și îi încurajz pe colaboratorii, pe prietenii mei să apeleze la CEPU Tg. Mureș.
Toader Sorin, SC SOTO MANUFACTURING SRL
În anul 2009 am fost contactat și eu de firma CEPU Tg.Mures. Atunci aveam de gând să fac o investiție în firmă și am ales varianta cu fondurile nerambursabile. Astfel a început colaborarea mea cu CEPU SRL. Am avut ocazia să lucrez cu oameni competenți, perseverenți, cu multă dăruire de sine și prietenoși, profesioniști. Rezultatul?Am câștigat proiectul și suma necesară investiției ce doream să fac, datorită susținerii firmei CEPU. După un timp am dorit să mai depun un proiect și pur și simplu din considerente geografice am ales o firmă mai aproape de mine, dar rezultatul nu a fost pe măsură. Timp, bani și efort pierdut. Așa că în 2016 am apelat din nou la serviciile firmei CEPU pentru încă un proiect de finanțare. Desigur și acesta din urmă a fost declarat câstigător. Sunt foarte multumit și recomand cu încredere tuturor celor care doresc să acceseze fonduri nerambursabile pentru afacerea lor, să solicite susținerea acestei firme de consultanță pentru a avea câștig de cauză. Succes tuturor, toate cele bune! Multumim!
Debreczenyi Sigismund, SC CARIBIC TRADE SRL, Bihor
Dorim sa va adresam multumiri din suflet pentru profesionalismul ,rabdarea ,promptitudinea arata in relatia cu firma noastra.Un partenerieat in care firma noastra a invatat foarte multe lucruri ,incununat cu succes. Recomandam cu toata increderea FIRMA SC CENTRU DE ELABORARI PROIECTE UNIONALE SRL.

Multumim

Bejenaru Cătălin, SC OVISAN INCOMEX SRL
Sunteti o firmă serioasă, deschisă la dialog și cred că aceste calități au venit în contextul ,,cu cât faci un lucru de mai multe ori cu atât îl faci mai bine
Igant Gheorghita Relu, SC REMT 2002 SRL
Primul pas a fost o contactare telefonică din partea firmei CEPU. La început am fost reticentă, dar totodată și curioasă în legătură cu această contactare, care a avut succes în cele din urmă. De ce am acordat încredere? În primul rând, o companie care din 2006 este pe piață românească spune ceva! Apoi, consultanții de la CEPU au răspuns la întrebările mele cu foarte multă răbdare. Deși până acum nu ne-am întâlnit, am cerut sfatul și opinia lor prin telefon sau prin e-mail în fiecare zi ca și cum aș fi fost oaspete în biroul lor. Asta contează foarte mult. Rezultatul colaborării: un proiect câștigător!

Cu această ocazie aș dori să mulțumesc pentru o colaborare excelentă și profesionistă! Votați încredere pentru CEPU și angajații lor !!!
… Și dacă aș mai dori să depun un proiect aș colabora numai cu CEPU!

Pető Dalma, SC DALMARSON SRL
Firma de consultanță CEPU SRL, prin colectivul de consultanți și specialiști ne-a întocmit o documentație tehnică la un standard înalt de calitate care s-a materializat prin câștigarea unui proiect. Pe tot parcursul colaborării comunicarea a fost excelentă iar termenele stabilite contractual au fost respectate.

În cazul în care vom dori să accesăm alte fonduri ne vom adresa în continuare aceleiași firme, recomandând-o călduros și altor aplicanti

Dr. Marcela Spinu, SC SUPER LACTIS SRL
Colaborarea cu firma CEPU a fost a debutat cu o discuţie la telefon, noi fiind din Bucureşti, ei din Tg-Mureş, iar proiectul s-a implementat în Craiova. Discuţia respectivă ne-a convins că ei sunt ceea ce ne trebuie – deschişi, comunicativi, dinamici, flexibili, oneşti, prompţi. În primul rând am fost atraşi de rigurozitatea cu care au strâns ideile pentru proiectul nostru de dezvoltare şi în al doilea rând de profesionalismul lor de la un capăt al altuia al derulării proiectului. În timp ce alte agenţii marginalizează afacerile mici şi medii, CEPU a investit timp pentru a înţelege afacerea noastră, a ne asculta ideile, a cere feedback, a veni cu propuneri, a implementa şi livra la timp, conform inţelegerii iniţiale. CEPU este consultantul nostru de încredere pe care îl recomandăm cu căldură.
Mihaela Cotarcea, SC ION SERVICE CENTER SRL
Suntem foarte multumiţi de colaborarea cu CEPU. Ne-am dorit ca proiectul nostru pentru accesarea fondurilor europene să nu întâmpine nici un fel de probleme, astfel am apelat la profesionişti. După un studiu al pieţei i-am ales pe cei de la CEPU. Cei de la CEPU nu ne-au dezamăgit şi într-adevăr proiectul nostru a fost aprobat. Chiar dacă ni s-au cerut în repetate rânduri anumite „clarificări”, cei de la CEPU ne-au acordat asistenţă şi au răspuns întotdeauna la timp astfel încât ne-am încadrat în termenul solicitat. Vă expunem aprecierile noastre faţă de CEPU şi enumerăm punctele lor forte în viziunea noastră: punctualitate, profesionalism, competenţă, experienţă.

Va dorim multe reuşite şi mult spor în toate!

Farm. Adrian Ienin, SC EXHELIOS SRL
Piaţa construcţiilor evoluează rapid, iar singura şansă de a face faţă concurenţei a fost dezvoltarea firmei prin investiţii realizate cu ajutorul fondurilor europene.

Astfel, în anul 2009 am apelat la serviciile CEPU pentru consultanţă în vederea întocmirii unui proiect care viza achiziţionarea şi punere în funcţiune a unei staţii de preparare a betoanelor şi mortarelor şi achiziţionarea unor autobasculante. Datorită profesionalismului de care a dat dovadă consultantul nostru, proiectul a fost un succes. A fost primul succes al echipei MATERO-AMA – CEPU.

Încurajaţi de această reuşită, în anul 2010 am abordat împreună cu consultantul firmei CEPU o altă linie de finanţare care viza creşterea eficienţei energetice în scopul realizării unei economii de energie. Şi acest proiect a fost aprobat cu succes, la ora actuală aflându-se în stadiul de finalizare. Este al doilea succes al echipei MATERO-AMA – CEPU.

Echipa de specialişti ai CEPU este partenerul de care orice firma are nevoie pentru a transforma o idee bună de dezvoltare într-un SUCCES.

Mihai Matei, SC MATERO-AMA SRL
Dintre programele de finanţare din bugetul de stat, programul pentru profitul brut reinvestit era cel mai adecvat pentru firma noastră. Fabricăm utilaje destinate procesării produselor alimentare pentru producţia acestora am înaintat un proiect de finanţare pentru achiziţia de utilaje. Între firma noastră şi firma CEPU a existat o colaborare foarte eficientă. Noi în timp foarte scurt am pus la dispoziţia firmei de consultanţă documentele solicitate iar ei au elaborat un proiect de succes prin care am obţinut finanţare nerambursabilă.Cu mulţumiri,
Fancsali Kálmán, TEHNOUTILAJ SRL
Suntem din partea unui laborator de tehnică dentară. Pentru dezvoltarea serviciilor am optat lângă modernizarea aparaturilor. Am primit cu mare interes serviciile fimei CEPU, firma care s-a oferit să elaboreze proiecte în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile din fonduri unionale şi/sau naţionale. Am avut o colaborare foarte eficientă cu echipa de proiectanţi şi cu colegii lor din compartimentul de administraţie, ca urmare înaintând un proiect câştigător. Atrag atenţia firmelor ca o relaţie de încredere cu o echipă de specialişti şi o idee bună de dezvoltare poate ajută o firmă de succes să devină şi mai puternică.
Aldea Eva Susanna, SC DENT A PREST SRL
Pentru o funcţionare mai eficientă a firmei noastre am însărcinat firma CEPU cu elaborarea unui proiect de finanţare din domeniul protecţiei mediului. Asigurarea funcţionării adecvate a unităţilor de cazare în cadrul firmei noastre presupune să nu risipim energiile, resursele şi întodeauna să găsim soluţiile optime. Am realizat modernizarea staţiilor de centrale termice şi punerea în funcţiune a unor colectoare de energie solară, cu ajutorul finanţărilor nerambursabile. Comunicarea dintre firma noastră şi firma CEPU s-a decurs prin cale electronică e-mail, telefon sau prin curierat rapid. Echipa de specialişti de la CEPU a lucrat punctual, rapid şi eficient asigurând succesul. Recomand sincer acelor firme care nu au timp suficient pentru elaborarea unui proiect de succes dar au idei bune de dezvoltare.
Verdeş Dumitru, SC FLORA SERCOM SA
Am primit cu mare interes serviciile firmei CEPU firma care s-a oferit să elaboreze proiecte în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile din fonduri unionale Am avut o colaborare foarte eficientă ca urmare înaintând un proiect câştigător.

Recomand firma CEPU ca fiind o firmă de specialişti.

Broscățan Gheorghe, SC BROSCĂŢAN SRL
După elaborarea proiectului câştigător, am trecut cu bine şi vizita la faţa locului, faza de dinaintea contractării, datorită bunei colaborări cu firma DVS.Cu mulţumiri,
Neculai Latcan, SC CENTRUL MEDICAL PRAIN SRL
Vă mulţumim pentru sprijinul pe care Dvs. l-aţi acordat fimei noastre în elaborarea unui proiect câştigător.
Mircea Brişcan, SC MONBRIS SRL
Datorită proiectului întocmit de firma CEPU, în momentul de faţă, avem un proiect câştigător, a cărui contract de finanţare tocmai a fost semnat. Mulţumesc deschis pe această cale întregii echipe CEPU, şi în special, Dnei. Emőke H. pentru profesionalismul şi rapiditatea de care au dat dovadă în întocmirea proiectului de finanţare.
Constantin Micu, SC LAUREAT INVEST SRL