Firma noastră vă oferă prin partenerii noștri o gamă largă de servicii și produse, care pot să acopere o mare parte a necesităților Dvs. Scopul nostru primordial și cel mai impotant este de a oferi consultanţă de specialitate în domeniul finanţărilor nerambursabile europene și naționale. Vă putem sfătui și vă putem recomanda partenerii noștri , dar desigur orice decizie în acest sens vă aparține. Dvs. hotărâți cu cine lucrați în alte domenii.

Vă putem ajuta, consilia în următoarele domenii: proiectare tehnică, construcții, furnizori de servicii sau bunuri, credite bancare, energie verde/regenerabilă, sisteme informatice, realizare webshop, aplicații mobile, evaluări imobiliare, bunuri mobile, terenuri, etc., cu ajutorul unui expert evaluator ANEVAR, achiziție de  echipamente, utilaje, instalații de curățire mobile pentru spălătorii auto self-service, instalații de epurare ape reziduale, etc.).

Așteptăm solicitările Dvs.!

Oferte Parteneriat

Fiindcă ne dezvoltăm și creștem permanent, suntem atenți la pulsul vieții economice românești. Evident și cerințele, necesitățile clienților noștri cresc, din acest motiv ne adaptăm la situațiile noi și găsim soluții potrivite pentru fiecare întreprinzător mai mic sau mai mare, deci căutăm parteneri de încredere din diferite domenii de activitate, care pot oferi clienților noștri servicii și produse de calitate. De asemenea, la rândul nostru putem ajuta partenerii, clienții Dvs. să obțină fonduri nerambursabile pentru a-și dezvolta, moderniza, extinde afacerea sau chiar să pornească o afacere nouă cu ajutorul fondurilor europene sau naționale.

OTP BANK

website

RAIFFEISEN BANK

website

BRD

website

KWG Salcie Energetică

Specialişti în salcie energetică – Consultanţă în energie regenerabilă
website

TransilvaniaCLOUD

Partenerul nostru exclusiv în sisteme IT tip CLOUD COMPUTING și nu numai…
website

COLSEN - VAN DEN HUL

Instalații de epurare ape reziduale și producere biogaz cu tehnici moderne!
website

goapp

Partenerul nostru exclusiv in realizarea aplicatiilor mobile profesioniste
website

EHRLE Transilvania

Spălătorii auto self service, instalații de curățire mobile, tehnologie germană
website

ALMA General Electric

Energie regenerabilă (fotovoltaic, eoliene), instalații electrice industriale , sisteme solare termice, Iluminat LED industrial, etc
website

AVANGART

Reabilităm,construim, intervenim, proiectăm. Construcții civile și industriale de mare anvergură.
website

Productie Eoliene

Instalații pentru energie regenerabilă, independență energetică, o afacere stabile.
website

Resolution Studio

Partenerul nostru exclusiv in comert electronic (webshop), realizare site-uri web si internet marketing
website

Event Architects Agency

Organizator evenimente corporate: conferinte, seminarii, teambuilding, etc.
website

ELCANI SRL

Strânge momente, nu bani! Partenerul nostru exclusiv în producția/comercializarea de rulote, autorulote și case de vacanțe mobile
website