Szolgáltatásaink

Cégünk díjmentesen vállalja a kérelmező pályázóképességének leellenőrzését, megvizsgálását!

Szolgáltatásaink

Üdvözöljük a CEPU KFT honlapján

Amennyiben Önt és vállalkozását érdeklik az európai uniós támogatások elnyerésének lehetőségei, cégünk az Ön számára komplex megoldást nyújt!

 • Tanácsra van szüksége, de nem tudja, hova forduljon?
 • Szeretne vállalkozást fejleszteni, de saját tőkéje nem elegendő?
 • Szeretné megismerni a vissza nem térítendő pályázati lehetőségek mindegyikét?
 • Bonyolultnak találja a pályázatok összeállítását?
 • A megfelelő szakemberre van szüksége tervei megvalósításának érdekében?
A CEPU KFT-nak köszönhetően, jelenleg egy győztes pályázattal büszkélkedhetünk, amelynek finanszírozási szerződését nemrég irtuk alá. Ezúton köszönetet szeretnék nyilvánítani a teljes CEPU csapatának, és különösen H. Emőkének a gyors és szakszerű munkájáért amit a pályázat előkészítése során tanúsított.
Constantin Micu, SC LAUREAT INVEST SRL
Nagy érdeklődéssel fogadtam a Cepu KFT szolgáltatásának ajánlását, aminek keretén belül felajánlották, egy pályázat kidolgozását cégemnek. Nagyon sikeresen és együttműködően tudtam velük dolgozni így meg is lett a nyerő pályázat.Mindenkinek csak ajánlani tudom a Cepu KFT-t.
Broscăţan Gheorghe, SC BROSCĂŢAN SRL
Cégünk, egy sikeresen működő fogtechnikai labor. Ügyfeleink még jobb kiszolgálására technológiánk felújítását határoztuk el. Nagy örömmel vettük a CEPU megkeresését, akik segítséget ígértek hazai, vagy unióst támogatások megszerzésében. A pályázatíró csapattal és az őket segítő adminisztratív munkatársakkal nagyon jó együttműködéssel sikeres pályázatot nyújtottunk be. Itt hívom fel vállalkozó társaim figyelmét arra, hogy egy bizalmi kapcsolat, egy jó szakember gárda és egy kiváló fejlesztési elképzelés még erősebbé teheti az amúgy is sikeres céget.
Aldea Eva Susanna, SC DENT A PREST SRL
A hazai pályázati kiírások közül a befektetési pályázat volt a cégünk fejlesztési elképzeléseinek megfelelő. Élelmiszeripari termékek feldolgozásához szükséges gépeket gyártunk, melyek előállításához szükséges gépeket pályáztunk meg. Cégünk és a CEPU között a pályázat megírásakor nagyon kooperatív kapcsolat alakult ki. Mi magunk nagyon igyekeztünk, hogy a pályázat beadásához szükséges dokumentációt időben a pályázatírók rendelkezésére bocsássuk, ők pedig nyertes pályázatot írtak nekünk, mellyel vissza nem térítendő támogatáshoz juttatták cégünket. Köszönet érte.
Fancsali Coloman, TEHNOUTILAJ SRL
A CEPU tanácsadó cég ,a szaktanácsadói csapatával, elkészítette számunkra a pályázati dokumentációt, egy olyan magas minőségi színvonalon, amely a pályázat megnyerését eredményezte. Az egész együttműködésünk során a kommunikáció kiváló volt, a szerződésben foglalt határidők be voltak tartva.
Abban az esetben ha ujabb vissza nem téritendő forrásokat szeretnénk megpályázni ujra ugyanehhez a céghez fogunk fordulni, melegen ajánlva öket más pályázni akaróknak is.
Dr. Marcela Spinu, SC SUPER LACTIS SRL
0
év tapasztalat
0
megírt pályázat
0mil.
összértékben

Mit veszíthet Ön, ha nem nem igényli a vissza nem térítendő támogatásokat?

 • Elveszíthet jelentős vissza nem térítendő pénzügyi forrásokat amelyekkel megerősítheti és fejlesztheti a vállalkozását.
 • – Elveszíthet az EU és a Románia kormánya által felkínált pénzügyi támogatásokat amelyek biztosítják a fenntartható fejlődést és a különbségek csökkentését a gazdasági tevékenységek terén a fejlettebb EU –s régiókkal szemben.
 • Elveszíthet új piacokhoz való hozzáférés lehetőségét.
 • Elveszítheti a részvétel lehetőségét a negatív környezeti hatások mérsékléséhez. És biztosak vagyunk benne, hogy Önt érdekli a saját környezete.
 • – Elveszítheti a hozzájárulás lehetőségét a nemzeti és nemzetközi versenyképesség javításáshoz. Meg vagyunk gyöződve arról és hisszük, hogy Ön büszke akar lenni azon termékekre és szolgáltatásokra, amelyeket Ön is létrehozhat.
 • – Saját pénzügyi forrásait szeretné felhasználni, hogy befektessen új technológiákba és felszerelésekbe, licenszekbe és eszközökbe vagy kihasználja a felkínált pénzügyi vissza nem téritendő támogatásokat erre a célra?

Biztos lehet abban, hogy a konkurencia élni fog ezen pénzügyi támogatások lehetőségével, miért ne tenné Ön is?

Az EU támogat minden üzleti vállalkozást amelyben van egy kis kereskedelmi szellem és a vágy, hogy Önmaga valositson meg valami hasznosat és szépet és amellyel jobbá teheti környezetét, miért ne használja ki Ön is ezt a lehetőséget?

Friss Hírek

Nettó 56 milliárd euró támogatást kapott az EU-tól Románia a csatlakozása óta

Csatlakozásától mostanig Románia nettó 56 milliárd euró támogatásban részesült az EU-tól - tájékoztatott kedden az Európa-nap alkalmából a beruházásokért és európai projektekért felelős minisztérium. A közlemény szerint az összegből 46,5 milliárd euró a strukturális és [...]

Újabb támogatást igényelhetnek a romániai vállalkozások

Az RMDSZ kormányzati munkájának egyik fontos célja a vállalkozások támogatása és versenyképességének növelése – olvasható a Szövetség közleményében. Tudatják, ezt segíti elő az a legújabb, 35 millió eurós pályázat, amelyen a cégek vissza nem térítendő [...]

Maximum százezer eurós támogatást is kaphatnak digitalizációra a mikro-, kis- és középvállalkozások

Az RMDSZ kiemelt célkitűzése a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása és versenyképességének növelése. Éppen ezért dolgoztuk ki a kis- és középvállalkozások digitalizációjáról szóló pályázati kiírásunkat, a cégeket abban segítjük ezzel, hogy több, jobb terméket tudjanak [...]

Partnerek

Kapcsolat

Kérdésed van?

Szakembereink telefonon, elektronikus úton, vagy akár személyesen is az ÖN rendelkezésére állnak ötleteinek, üzleti tervének a megvalósításában!
Kapcsolat
Kérj ingyenes tanácsadást