Az anyacég

Társaságunk, a CEPU (Centru de Elaborare Proiecte Unionale – www.cepu.ro) 2006. októberében egy virágzó magyarországi európai uniós pályázati tanácsadó vállalkozás leánycégeként jött létre. Magyarországi anyacége, a budapesti székhelyű Országos Pályázati Tanácsadó Iroda magyarországi cégek, önkormányzatok, illetőleg vállalkozások részére nyújt teljes körű pályázati tanácsadást. Ennek keretében elsődleges célunk, hogy Ügyfeleink a rendelkezésre álló európai uniós forrásokból, minél több, elsősorban vissza nem térítendő támogatást nyerjenek sikeres pályázatok elkészítése és menedzselése folyamán.

A pályázati tanácsadás megkezdését az uniós előcsatlakozási alapok rendelkezésre állása, valamint a Magyarországon ez ügyben jelentkező erős vállalkozói, önkormányzati érdeklődés és igény indította el 2003. év első felében. Működésünk megkezdése óta Ügyfeleink száma meghaladta az 5000 főt. Pályázatíró szakembereink több szakirányú diplomával és uniós pályázati referensi képesítéssel biztosítják, hogy Ügyfeleink a lehető legnagyobb eséllyel induljanak el a cégük egyértelmű fejlődését szolgáló, vissza nem térítendő európai uniós és hazai támogatásokat biztosító források megpályázásában.

Mivel Magyarországon az európai uniós támogatások iránti érdeklődés folyamatosan nőtt, s ezzel az igénnyel együtt cégünk is lendületesen fejlődött, cégünk menedzsmentje úgy döntött, hogy ugyanezzel a profillal, marosvásárhelyi székhellyel nyitja meg első kirendeltségét Romániában, ahol eddigi tapasztalatait, jól bevált munkamódszerét sikeres romániai EU-s pályázatok érdekében felhasználhatja.

A CEPU KFT

A CEPU KFT Románia egyik legsikeresebben működő pályázati tanácsadó és pályázatíró irodája. 2006. októberében alakultunk, tevékenységünket 2007. január 14.-én kezdtük meg. Elsődleges célunk, hogy hasznos információkkal, ötletekkel, szakértelmünkkel és az általunk elkészített sikeres pályázatok nyomán ügyfeleinket a lehető legtöbb támogatáshoz juttassuk, úgy az uniós, mint a hazai forrásokból.  A kívánt finanszírozás elnyerése ügyfeleink számára, kulcsfontosságú eleme az üzleti tevékenységünknek. Tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy a legtöbb vállalkozó azért nem gondolt még az uniós pályázati források igénybe vételére, mert nem voltak meg a szükséges információi a tennivalókkal kapcsolatban. Ügyfélkörünk a KKV-k, mikrovállalkozások és magánszemélyek köréből, az ország minden pontjáról tevődik össze. Ma már elmondhatjuk, hogy 12 sikeres esztendő lezártával ismertek vagyunk a piacon, ügyfeleink elégedettek, mert személyre szabott, teljes körű kiszolgálást kapnak.   Korszerű technikánkkal, figyelmes szolgáltatói hozzáállásunkkal elértük, hogy már visszatérő ügyfelekkel is dicsekedhetünk.

Ügyfeleink magánszemélyek, mikróvállalkozások és kis- és középvállalkozások az  ország egész területérőlCsak az elmúlt 9 évben közel 73 millió euró értékű pályázathoz nyertünk uniós vissza nem téritendő támogatás, ami több mint 590, általunk elkészitett projektet támogatott. Számunkra ez azt bizonyítja és megerősit bennünket abban a hitünkben hogy az uniós támogatások megpályázása, lehivása nem egy lehetetlen feladat….csak akarni kell és hinni benne.

A jó üzleti ötleteket érdemes és  kell is finanszírozni, de ezek csak akkor nyernek el  támogatást, ha egy jól és hibátlanul elkészített pályázatban szerepelnek. A pályázatok időben való elkészítése azért fontos, mert sok esetben alkalmazzák aki korán kel, aranyat lel metodologiát , vagyis az utolsó pillanatban leadott pályázatokat akár kizárhatják a finanszírozásból azzal az indokkal, hogy elfogyott az adott pályázati felhívásra szánt keret.

Ezen igények kielégítésére cégünk több komplex és hatékony csomagot dolgozott ki, mely a jelen üzletének korszerű segítséget nyújt, vele megerősítheti és biztonságban tudhatja vállalkozását.

A CEPU KFT által eddig megírt és megnyert pályázattípusok:

Környezetvédelem, nemzetközi szabványok bevezetésének támogatása (ISO), mikró-vállalkozások támogatása, mezőgazdaság, kutatás-fejlesztést segítő pályázat, orvosi tevékenységek, felszerelések beszerzését segítő páyázat, magánrendelők támogatása, turizmus, kereskedelem, informatikai fejlesztés, vidékfejlesztés, feldolgozóipar, termelés, építkezés, újonnan alakult cégek (START-UP), mikrovállalkozások támogatása stb.

Reméljük, hogy Önt is hamarosan azon ügyfeleink körében üdvözölhetjük akik vissza nem téritendő támogatást nyertek!

Sok sikert kívánunk önnek vállalkozása fejlesztéséhez az uniós támogatások segítségével!

Kérjen előzetes szaktanácsadást, információt vagy a pályázóképesség megvizsgálását – mindezt ingyenesen megteheti itt .