Tinerii din România, cu idei de afaceri, se pot înscrie online la faza națională a Venture Cup, o competiție internațională de startupuri care are loc în Danemarca în anul 2018, la care o echipă de antreprenori poate câștiga premii de până la 25.000 de dolari, au anunțat organizatorii. 

Înscrierile la Venture Cup România se fac până pe 13 mai 2018, pe pagina de internet a fazei naționale, pentru evenimentele de la:

Din finalele pe România, de la Cluj și Iași, va fi selectată câte o echipă de tineri antreprenori. Cele două echipe vor fi trimise la Copenhaga, pentru a concura mai departe la University Startup World Cup ’18, unul dintre marile proiecte Venture Cup Danemarca, concurs dotat și cu premii în bani. Organizatorii vor asigura celor două echipe românești câștigătoare ale fazei naționale transportul și cazarea pentru cele 5 zile cât va dura competiția din Danemarca.

De asemenea, antreprenorii se pot înscrie AICI și la două workshopuri de afaceri, care vor avea loc la Cluj-Napoca și Iași, care îi vor ajuta să se prezinte mai bine la competiție.

sursa si mai multe detalii: startupcafe.ro