Agentiile pentru IMM începe să transmită, pe e-mail, solicitări de clarificare acolo unde sunt necesare, găsite în proiectele care au fost depuse pentru accesarea fondurilor nerambursabile de maximum 200.000 de lei prin programul Start-Up Nation 2018-2019.

Aplicanții cu numerele RUE de la 1 la 13.005 inclusiv, care au intrat în verificări, trebuie să-și verifice mailurile cu care au aplicat în program și să fie atenți dacă primesc solicitări de clarificare de la agențiile teritoriale pentru IMM de care aparțin, pentru a răsunde în timp util.

Agentiile pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului verifica zilnic planurile de afaceri si conditiile administrative si de eligibilitate in cadrul programului Start-up Nation, de la numarul RUE 1 la 13005! Incepand din acest moment, pe masura ce colegii din agentii avanseaza cu verificarile, se vor transmite automat pe adresele de corespondenta solicitari de clarificari acolo unde sunt necesare, drept pentru care rugam aplicantii sa verifice zilnic adresele de corespondenta inregistrate in aplicatie pentru a raspunde eventualelor clarificari in termenul prevazut in procedura programului, a anunțat, joi, Direcția politici antreprenoriale din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Un număr de 33.514 dosare figurează ca fiind depuse în ediția a doua a programului Start-Up Nation, în perioada de înscriere din 27 decembrie 2018 până pe 12 februarie 2019, dar numai cca. 10.000 de proiecte vor primi finanțare.

sursa: aippimm.ro