ADR Centru a publicat Catalogul surselor de finanțare pentru luna aprilie 2022. Acesta cuprinde programele de finanțare nerambursabile active sau care se vor lansa în curând finanțate de Uniunea Europeană, Innovation Norway/Granturi SEE și Guvernul României.

În această ediție, vă atragem atenția asupra următoarelor oportunități:

  • Cele 5 apeluri lansate prin Componenta 5 – Valul renovării, din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență oferă posibilitate autorităților publice locale să acceseze fonduri nerambursabile pentru eficientizarea energetică a diferitelor tipuri de imobile. Detalii regăsiți în secțiunea special creată Planului Național de Redresare și Reziliență.
  • Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor face apel prin Programul Curățăm România către autorități, mediul privat și academic, dar și societatea civilă să își unească forțele pentru ecologizarea zonelor afectate de deșeuri. Detalii în secțiunile destinate Autorităților Publice, ONG-urilor, Societăților Comerciale și Universităților.
  • Programele derulate prin FNGCIMM aduc vești bune pentru beneficiarii creditelor bancare. Informații suplimentare se găsesc în capitolul dedicat Societăților Comerciale

Catalogul surselor de finanțare conține 5 secțiuni:

Societăți Comerciale (Descarcă);

Autorități publice (Descarcă);

ONG-uri (Descarcă);

Universități (Descarcă)

Finanțări prin PNRR (Descarcă)

sursa: ADR Centru