Vă doriți o afacere prosperă? Vreți să dezvoltați afacerea Dvs. sau să începeți una nouă? Doriți să știți cum puteți obține finanțare cu ajutorul fondurilor nerambursabile, europene sau naționale?

Puteți primi răspunsuri la aceste întrebări în data de 6 aprilie 2017, joi, ora 16:00,  în cadrul unui eveniment de informare care va avea loc la IAȘI,  Hotel Unirea – Sala Vega, Piața Unirii Nr. 5

Centrul de Elaborare Proiecte Unionale  din Târgu Mureș, vă invită la seminarul gratuit de informare “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”, adresat mediului privat.

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de antreprenori, întreprinzători să dobândească cunoștințe întemeiate, concrete despre accesarea fondurilor nerambursabile, am decis să organizăm următoarea prezentare informativă la Iași, unde vă facem cunoscute oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat. Odată înțelese condițiile de participare, mecanismul de funcționare, fondurile nerambursabile (europene sau guvernamentale) sunt soluții viabile pentru afacerile din mediul urban sau din mediul rural, pentru firmele nou înființate sau pentru cele deja active.

Îi așteptăm cu drag la acest eveniment pe toți cei care doresc să primească informații concrete, și esențiale despre accesarea fondurilor europene si naționale!

Este indicat să participați, dacă:

  1. doriți să înființați/dezvoltați o afacere – aveți o societate sau intenționați să înființați una în viitorul apropiat
  2. aveți surse financiare (proprii sau posibilitate de credit bancar/nebancar) pentru aportul propriu (marea majoritate a proiectelor sunt cu co-finanțare)
  3. aveți idei/planuri de afaceri bine definite

Nu uitați : banii europeni nu se „primesc”, ci se câștigă într-o competiție de proiecte!

Înregistrările la acest seminar au fost închise. Vom anunța din timp, data în care vom relua acest seminar . Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim mult succes atât pe plan personal cât și pe cel profesional!

Vă așteptăm cu drag!

P.S. 1  Dacă aveți parteneri de afaceri, prieteni, cunoștințe care sunt interesați să acceseze fonduri nerambursabile pentru afacerea lor sau doresc să pornească o afacere nouă , dar nu au fonduri proprii suficiente, trimiteți-le această invitație ca să aibă posibilitatea să participe și ei la acest seminar gratuit. Vă mulțumim!

P.S 2: În cazul în care v-ați înregistrat, dar din orice motiv nu reușiti să participați la acest seminar, nu este nici o problemă, vă întelegem, doar atât vă cerem să ne trimiteți pe adresa de email (cepusales@cepu.ro ), un reply, în care să specificați că nu puteți veni. Vă mulțumim!

P.S 3: Dacă aveți orice întrebare organizatorică sau de orice fel,  puteți să ne scrieți un email pe cepusales@cepu.ro