Vă doriți o afacere prosperă, doriți să știți cum puteți obține finanțare cu ajutorul fondurilor nerambursabile, europene sau naționale pentru a vă dezvolta afacerea sau să începeți o afacere nouă?

Puteți primi răspunsuri la aceste întrebări în data de 7 decembrie 2016, miercuri, ora 16:00,  în cadrul unui eveniment de informare care va avea loc la Sibiu, Hotel CONTINENTAL FORUM****, Piața Unirii, nr. 10

Centrul de Elaborare Proiecte Unionale (www.cepu.ro) din Târgu Mureș, vă invită la seminarul gratuit de informare “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”, adresat mediului privat .

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de antreprenori, întreprinzători să dobândească cunoștințe întemeiate, concrete despre accesarea fondurilor nerambursabile, am decis să organizăm următoarea prezentare informativă la Sibiu, unde vă facem cunoscute oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat. Odată înțelese condițiile de participare, mecanismul de funcționare, fondurile nerambursabile (europene sau guvernamentale) sunt soluții viabilepentru afacerile din mediul urban sau din mediul rural, pentru firmele nou înființate sau pentru cele deja active.

Îi așteptăm cu drag la acest eveniment pe toți cei care doresc să primească informații concrete, și esențiale despre accesarea fondurilor europene si naționale!

Este indicat să participați, dacă:

  1. doriți să înființați/dezvoltați o afacere – aveți o societate sau intenționați să înființați una în viitorul apropiat
  2. aveți surse financiare (proprii sau posibilitate de credit bancar/nebancar) pentru aportul propriu (marea majoritate a proiectelor sunt cu co-finanțare)
  3. aveți idei/planuri de afaceri bine definite

Nu uitați : banii europeni nu se „primesc”, ci se câștigă într-o competiție de proiecte!

Înregistrările la acest seminar au fost închise. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim mult succes atât pe plan personal cât și pe cel profesional!

 

Mai jos puteți urmări un scurt videoclip despre ultimul nostru eveniment: