Vă doriți o afacere prosperă, doriți să știți cum puteți obține finanțare cu ajutorul fondurilor nerambursabile, europene sau naționale pentru a vă dezvolta afacerea?

Puteți primi răspunsuri la aceste întrebări în data de 09 martie 2016, miercuri, ora 11:00

Evenimentul va avea loc la Iași, Grand Hotel TRAIAN****, P-ța Unirii, Nr.1.

Centrul de Elaborare Proiecte Unionale din Târgu Mureș, vă invită la seminarul gratuit de informare “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”, adresat mediului privat .

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de antreprenori, întreprinzători să dobândească cunoștințe întemeiate, concrete despre accesarea fondurilor nerambursabile, am decis să organizăm următoarea prezentare informativă la Iași, unde vă facem cunoscute oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat. Odată înțelese condițiile de participare, mecanismul de funcționare, fondurile nerambursabile (europene sau guvernamentale) sunt soluții viabile pentru afacerile din mediul urban sau din mediul rural, pentru firmele nou înființate sau pentru cele deja active.

Îi așteptăm cu drag la acest eveniment pe toți cei care doresc să primească informații concrete, și esențiale despre accesarea fondurilor europene si naționale!

Înregistrările la acest seminar au fost închise, din cauza epuizării locurilor.Vom anunța în curând, data în care vom relua acest seminar.Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim mult succes atât pe plan personal cât și pe cel profesional!

Nu ratați această ocazie unică!

Mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag!