Vă doriți o afacere prosperă, doriți să știți cum puteți obține finanțare cu ajutorul fondurilor nerambursabile, europene sau naționale pentru a vă dezvolta afacerea sau să începeți o afacere nouă?

Puteți primi răspunsuri la aceste întrebări în data de 11 mai 2016, miercuri, ora 11:00, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Oradea, la Hotelul  Double Tree By HILTON*****, Aleea Ștrandului, Nr.9.

Centrul de Elaborare Proiecte Unionale din Târgu Mureș, vă invită la seminarul gratuit de informare “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”, adresat mediului privat .

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de antreprenori, întreprinzători să dobândească cunoștințe întemeiate, concrete despre accesarea fondurilor nerambursabile, am decis să organizăm următoarea prezentare informativă la Oradea, unde vă facem cunoscute oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat. Odată înțelese condițiile de participare, mecanismul de funcționare, fondurile nerambursabile (europene sau guvernamentale) sunt soluții viabile pentru afacerile din mediul urban sau din mediul rural, pentru firmele nou înființate sau pentru cele deja active.

Îi așteptăm cu drag la acest eveniment pe toți cei care doresc să primească informații concrete, și esențiale despre accesarea fondurilor europene si naționale!