Vă doriți o afacere prosperă, doriți să știți cum puteți obține finanțare cu ajutorul fondurilor nerambursabile, europene sau naționale?

Puteți primi răspunsuri la aceste întrebări în data de 24 octombrie 2015, ora 10:00.

Evenimentul va avea loc la Sibiu, Hotel Ramada****, str. Emil Cioran, nr.2.

Centrul de Elaborare Proiecte Unionale Tîrgu Mureș vă invită la seminarul de informare “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”, adresat mediului privat.

Pentru că ne dorim ca un numar cât mai mare de antreprenori, întreprinzători să dobândească cunoștințe întemeiate, concrete despre accesarea fondurilor nerambursabile, am decis să organizăm următoarea prezentare informativă la Sibiu, unde vă facem cunoscute oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat. Odată înțelese condițiile de participare, mecanismul de funcționare, fondurile nerambursabile (europene sau guvernamentale) sunt soluții viabile pentru afacerile din mediul urban sau din mediul rural, pentru firmele nou înființate sau pentru cele deja active.

Îi așteptăm cu drag la acest eveniment pe toți cei care doresc să primească informații concrete, valoroase, despre accesarea fondurilor europene si nationale!

Înregistrările la acest seminar au fost închise, din cauza epuizării locurilor.Vom anunța în curând, data în care vom relua acest seminar.Vă mulțumim pentru înțelegere!