Vă doriți o afacere prosperă, doriți să știți cum puteți obține finanțare cu ajutorul fondurilor nerambursabile, europene sau naționale pentru a vă dezvolta afacerea?

Puteți primi răspunsuri la aceste întrebări în data de 18 februarie 2016, joi, ora 11:00

Evenimentul va avea loc la Turda în incinta Primăriei, Sala Mare, P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 28

Centrul de Elaborare Proiecte Unionale din Târgu Mureș , împreună cu Primăria Municipiului Turda vă invită la seminarul gratuit de informare “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”, adresatmediului privat .

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de antreprenori, întreprinzători să dobândească cunoștințe întemeiate, concrete despre accesarea fondurilor nerambursabile, am decis să organizăm următoarea prezentare informativă la Turda, unde vă facem cunoscute oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat. Odată înțelese condițiile de participare, mecanismul de funcționare, fondurile nerambursabile (europene sau guvernamentale) sunt soluții viabile pentru afacerile din mediul urban sau din mediul rural, pentru firmele nou înființate sau pentru cele deja active.

Îi așteptăm cu drag la acest eveniment pe toți cei care doresc să primească informații concrete, valoroase, esențiale despre accesarea fondurilor europene si naționale!

Înregistrările la acest seminar au fost închise.Vom anunța în curând, data în care vom relua acest seminar.Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim mult succes atât pe plan personal cât și pe cel profesional!