Vă doriți o afacere prosperă? Vreți să dezvoltați afacerea Dvs. sau să începeți una nouă? Doriți să știți cum puteți obține finanțare cu ajutorul fondurilor nerambursabile, europene sau naționale?

Puteți primi răspunsuri la aceste întrebări în data de 20 martie 2018, marți, ora 11:00,  în cadrul unui eveniment de informare care va avea loc la Bistrița, Hotel BISTRIȚA***, P-ța Petru Rareș, Nr. 2.

Centrul de Elaborare Proiecte Unionale din Târgu Mureș, vă invită la seminarul gratuit de informare Fonduri nerambursabile pentru Afacerea Ta”, adresat mediului privat.

Înscrierile se pot face AICI.

Când am pornit la drum în 2007 obiectivul nostru a fost să ajutăm cât mai mulți antreprenori în dezvoltarea afacerii lor. De atunci au trecut 11 ani si țelul nostru nu s-a schimbat.

Numai în ultimii 8 ani de activitate am obținut sprijin financiar nerambursabil pentru proiecte în valoare totală de cca. 73.000.000 euro, realizând peste 590 de proiecte de finanțare, în aproape toate domeniile care au fost finanțate în perioada 2009-2017. Și acest lucru dovedește faptul că atragerea fondurilor nerambursabile nu este imposibilă.

De aceea călătorim prin toată țara și facem prezentări informative gartuite antreprenorilor ca să dobândească cunoștințe întemeiate, concrete  despre oportunitătile de finanțare care le stau la dispoziție.

Astfel am decis să organizăm următoarea prezentare informativă la Bistrița unde vă facem cunoscute oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat. Vom vorbi, printre altele,  despre la ce ne putem aștepta în 2018 în materie de programe de finanțare. Odată înțelese condițiile de participare, mecanismul de funcționare, fondurile nerambursabile (europene sau guvernamentale) sunt soluții viabile pentru afacerile din mediul urban sau din mediul rural, pentru firmele nou înființate sau pentru cele deja active.

Prezentarea va viza majoritatea programelor de finanțare pentru firme, întreprinzători, dar se va pune accent pe cele mai solicitate și populare finanțări, precum Start-Up Nation Romania, POR, PNDR, Microindustrializare, Comerț și Servicii, programe GAL .

Și de ce merită să accesați fonduri pentru afacerea Dvs? Puteți primi răspunsul citind cel mai nou articol despre această temă AICI.

Îi așteptăm cu drag la acest eveniment pe toți cei care doresc să primească informații concrete, și esențiale despre accesarea fondurilor europene si naționale!

Este indicat să participați, doar dacă:

  • doriți să înființați/dezvoltați o afacere – aveți o societate sau intenționați să înființați una în viitorul apropiat
  • aveți surse financiare (proprii sau posibilitate de credit bancar/nebancar) pentru aportul propriu (marea majoritate a proiectelor sunt cu co-finanțare)
  • aveți idei/planuri de afaceri bine definite
  • puteți finanța proiectul câștigător până la rambursarea sumelor câștigate (finanţarea se acordă în majoritatea programelor de finanțare ulterior realizării investiţiilor, pe baza facturilor, într-una sau mai multe tranșe)

Nu uitați : banii europeni nu se „primesc”, ci se câștigă într-o competiție de proiecte!

Participarea este gratuită, dar este condiționată de înscrierea prealabilă online. Înscrierile se pot face AICI

Ne menținem dreptul de a opri înregistrările la acest seminar  în momentul epuizării locurilor disponibile!

Pe link-ul de mai jos puteți urmări un scurt videoclip despre unul dintre evenimentele noastre realizate:

Deasemenea  puteți vizualiza câțiva dintre firmele câștigătoare AICI.

Vă așteptăm cu drag!

P.S. 1  Dacă aveți parteneri de afaceri, prieteni, cunoștințe care sunt interesați să acceseze fonduri nerambursabile pentru afacerea lor sau doresc să pornească o afacere nouă , dar nu au fonduri proprii suficiente, trimiteți-le această invitație ca să aibă posibilitatea să participe și ei la acest seminar gratuit. Vă mulțumim!

P.S 2: În cazul în care v-ați înregistrat, dar din orice motiv nu reușiti să participați la acest seminar, nu este nici o problemă, vă întelegem, doar atât vă cerem să ne trimiteți pe adresa de email (cepusales@cepu.ro ), un reply, în care să specificați că nu puteți veni. Vă mulțumim!

P.S 3: Dacă aveți orice întrebare organizatorică sau de orice fel,  puteți să ne scrieți un email pe cepusales@cepu.ro