Szeretné, hogy egy jól működő, virágzó vállalkozása legyen és nem tudja hogyan nyerhetne ehhez vissza nem térítendő támogatást uniós vagy hazai forrásokból?

Választ kaphat ezzel kapcsolatos kérdéseire 2016 szeptember 15-én, csütörtökön, 11:00 órai kezdettel, egy ingyenes rendezvény keretében, amelyre Besztercé-n kerül sor, a HOTEL OZANA****-ban amely a következő címen talaáható:  A rendezvény időtartama maximum 2 óra.

A Marosvásárhely-i Európai Uniós Pályázatíró Központ-Centrul de Elaborare Proiecte Unionale (www.cepu.ro ), szeretettel meghivja Önt az Uniós támogatás a Vállalkozásod számára című tájékoztató szemináriumra.

Mivel azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb vállalkozó rendelkezzen részletes és konkrét információkkal, amely az uniós vissza nem téritendő támogatások lehívását illeti, úgy döntöttünk, hogy a soron lévő tájékoztató bemutatónkat Besztercé-n rendezzük meg, melynek keretén belül ismertetni fogjuk a finanszírozási lehetőségeket a magán szektor részére.

Miután a vállalkozók megértették a pályázati felhívásokban előírt részvételi feltételeket, a vissza nem téritendő támogatások működési mechanizmusát, a finanszírozási alapok (európai vagy kormányzati) valós és életképes megoldásokat kinálnak úgy városi, mint vidéki vállalkozásoknak, akár ezek  újonnan létrehozott vagy már aktív, több éve müködő vállalkozások.

A rendezvényre szeretettel várunk minden olyan érdeklődőt, aki értékes és hasznos információkat szeretne kapni az uniós és hazai pénzügyi vissza nem téritendő források megpályázásáról!

A rendezvényen érdemes és ajánlatos résztvenni, ha:

  1. szeretne elindítani vagy fejleszteni egy vállalkozást – van egy cége vagy szeretne a közeljövőben alapítani egyet
  2. rendelkezik pénzügyi forrásokkal (saját tőke, illetve banki vagy nem banki intézménytől  hitel lehetősége) az önrészhez (a pályázatok többsége kéri az önrésszel való hozzájárulást)
  3. jól meghatározott üzleti terve van

Ne feledje: az uniós pénzeket nem ,,ajándékba kapják”, hanem elnyerhetőek egy pályázati versenyen!

A regisztrációkat erre a szemináriumra lezártuk. Hamarosan további információkkal jelentkezünk egy újabb szemináriummal kapcsolatban. Megértésüket köszönjük! Addig is sok sikert kivánunk Önöknek!