Szeretné, hogy egy jól működő, virágzó vállalkozása legyen és nem tudja hogyan nyerhetne ehhez vissza nem térítendő támogatást uniós vagy hazai forrásokból?

Választ kaphat ezzel kapcsolatos kérdéseire 2016 április 15-én, pénteken, 11:00 órától egy ingyenes rendezvény keretében, amelyre Temesváron kerül sor, a Hotel Boavista****-ban és amely az Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A. alatt található.

A rendezvény időtartama 2 óra.

A Marosvásárhely-i Európai Uniós Pályázatíró Központ-Centrul de Elaborare Proiecte Unionale-CEPU kft, szeretettel meghivja Önt az Uniós támogatás a Vállalkozásod számára című tájékoztató szemináriumra.

Mivel azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb vállalkozó rendelkezzen részletes és konkrét információkkal, amely az uniós vissza nem téritendő támogatások lehívását illeti, úgy döntöttünk, hogy a soron lévő tájékoztató bemutatónkat Temesváron rendezzük meg, melynek keretén belül ismertetni fogjuk a finanszírozási lehetőségeket a magán szektor részére.

Miután a vállalkozók megértették a pályázati felhívásokban előírt részvételi feltételeket, a vissza nem téritendő támogatások működési mechanizmusát, a finanszírozási alapok (európai vagy kormányzati) valós és életképes megoldásokat kinálnak úgy városi, mint vidéki vállalkozásoknak, akár ezek  újonnan létrehozott vagy már aktív, több éve müködő vállalkozások.

A rendezvényre szeretettel várunk minden olyan érdeklődőt, aki értékes és pontos információkat szeretne kapni az uniós és hazai pénzügyi vissza nem téritendő források megpályázásáról!

A regisztrációkat erre a szemináriumra lezártuk. Hamarosan további információkkal jelentkezünk egy újabb szemináriummal kapcsolatban. Megértésüket köszönjük! Addig is sok sikert kivánunk Önöknek!