Szeretné, hogy egy jól működő, virágzó vállalkozása legyen és nem tudja hogyan nyerhetne ehhez vissza nem térítendő támogatást uniós vagy hazai forrásokból?

Választ kaphat ezzel kapcsolatos kérdéseire 2016 október 20-án, csütörtökön, 16:00 órai kezdettel, egy ingyenes rendezvény keretében, amelyre Szatmárnémeti-ben kerül sor, a Hotel Astoria***,-ban amely a következő címen talaáható: M. Kogalniceanu utca 1-es szám.  A rendezvény időtartama maximum 2 óra.

A Marosvásárhely-i Európai Uniós Pályázatíró Központ-Centrul de Elaborare Proiecte Unionale (www.cepu.ro ), szeretettel meghivja Önt az Uniós támogatás a Vállalkozásod számára című tájékoztató szemináriumra.

Mivel azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb vállalkozó rendelkezzen részletes és konkrét információkkal, amely az uniós vissza nem téritendő támogatások lehívását illeti, úgy döntöttünk, hogy a soron lévő tájékoztató bemutatónkat Szatmárnémeti-ben rendezzük meg, melynek keretén belül ismertetni fogjuk a finanszírozási lehetőségeket a magán szektor részére.

Miután a vállalkozók megértik a pályázati felhívásokban előírt részvételi feltételeket, a vissza nem téritendő támogatások működési mechanizmusát, a finanszírozási alapok (európai vagy kormányzati) valós és életképes megoldásokat kinálnak úgy városi, mint vidéki vállalkozásoknak, akár ezek  újonnan létrehozott vagy már aktív, több éve müködő vállalkozások.

A rendezvényre szeretettel várunk minden olyan érdeklődőt, aki értékes és hasznos információkat szeretne kapni az uniós és hazai pénzügyi vissza nem téritendő források megpályázásáról!

A rendezvényen érdemes és ajánlatos résztvenni, ha:

  1. szeretne elindítani vagy fejleszteni egy vállalkozást – van egy cége vagy szeretne a közeljövőben alapítani egyet
  2. rendelkezik pénzügyi forrásokkal (saját tőke, illetve banki vagy nem banki intézménytől  hitel lehetősége) az önrészhez (a pályázatok többsége kéri az önrésszel való hozzájárulást)
  3. jól meghatározott üzleti terve van

Ne feledje: az uniós pénzeket nem ,,ajándékba kapják”, hanem elnyerhetőek egy pályázati versenyen!

A regisztrációkat erre a szemináriumra lezártuk. Hamarosan további információkkal jelentkezünk egy újabb szemináriummal kapcsolatban. Megértésüket köszönjük! Addig is sok sikert kivánunk Önöknek

P.S. 1. Ha van olyan üzlettársa, barátja, ismerőse akit érdekelne az uniós alapok lehívása a cégük számára, terveik megvalósítására vagy egy vállalkozást szeretnének elindítani, továbbítsa nekik ezt a meghívót, hogy résztvehessenek ők is ezen az ingyenes szemináriumon. Köszönjük!

P.S. 2. Abban az esetben ha Ön már regisztrált és valamilyen okból kifolyólag nem tud résztvenni a szemináriumon, ez nem jelent különösebb gondot, megértjük, csak annyit kérünk Öntől, hogy jelezze ezen szándékát a cepusales@cepu.ro emailcímen. Köszönjük megértését! 

P.S. 3. Ha a szervezéssel kapcsolatos vagy bármilyen más kérdése van, állunk rendekezésére a cepusales@cepu.ro emailcímen vagy a következő telefonszámon: 0751-245-008