Szeretné, hogy egy jól működő, virágzó vállalkozása legyen és nem tudja hogyan nyerhetne ehhez vissza nem térítendő támogatást uniós vagy hazai forrásokból?

Választ kaphat ezzel kapcsolatos kérdéseire 2017 február 7-én, kedden, 16:00 órai kezdettel, egy ingyenes rendezvény keretében, amelyre Zilah-on kerül sor, a  Grand Hotel SEVERUS**** Hotelben és amely a következő címen található: Bd-ul. Mihai Viteazu nr. 58.

A Marosvásárhely-i Európai Uniós Pályázatíró Központ-Centrul de Elaborare Proiecte Unionale (www.cepu.ro), szeretettel meghivja Önt az Uniós támogatás a Vállalkozásod számára című tájékoztató szemináriumra.

Mivel azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb vállalkozó rendelkezzen részletes és konkrét információkkal, amely az uniós vissza nem téritendő támogatások lehívását illeti, úgy döntöttünk, hogy a soron lévő tájékoztató bemutatónkat Zilah-on rendezzük meg, melynek keretén belül ismertetni fogjuk a finanszírozási lehetőségeket a magán szektor részére.

Miután a vállalkozók megértik a pályázati felhívásokban előírt részvételi feltételeket, a vissza nem téritendő támogatások működési mechanizmusát, a finanszírozási alapok (európai vagy kormányzati) valós és életképes megoldásokat kinálnak úgy városi, mint vidéki vállalkozásoknak, akár ezek  újonnan létrehozott vagy már aktív, több éve müködő vállalkozások.

A rendezvényre szeretettel várunk minden olyan érdeklődőt, aki értékes és hasznos információkat szeretne kapni az uniós és hazai pénzügyi vissza nem téritendő források megpályázásáról!

A rendezvényen érdemes és ajánlatos résztvenni, ha:

  1. szeretne elindítani vagy fejleszteni egy vállalkozást – van egy cége vagy szeretne a közeljövőben alapítani egyet
  2. rendelkezik pénzügyi forrásokkal (saját tőke, illetve banki vagy nem banki intézménytől  hitel lehetősége) az önrészhez
  3. jól meghatározott üzleti terve van

Ne feledje: az uniós pénzeket nem ,,ajándékba kapják”, hanem elnyerhetőek egy pályázati versenyen!

A regisztrációkat erre a szemináriumra lezártuk. Hamarosan további információkkal jelentkezünk egy újabb szemináriummal kapcsolatban. Megértésüket köszönjük! Addig is sok sikert kivánunk Önöknek!

Egy rövid videó a legutobbi rendezvényükről:

Szeretettel várjuk !

P.S. 1 Ha van olyan üzlettársa, barátja, ismerőse akit érdekelne az uniós alapok lehívása a cégük számára, terveik megvalósítására vagy egy vállalkozást szeretnének elindítani, továbbítsa nekik ezt a meghívót, hogy résztvehessenek ők is ezen az ingyenes szemináriumon. Köszönjük!

P.S. 2 Abban az esetben ha Ön már regisztrált és valamilyen okból kifolyólag mégsem tud résztvenni a szemináriumon, ez nem jelent különösebb gondot, megértjük, csak annyit kérünk Öntől, hogy jelezze ezen szándékát a cepusales@cepu.ro emailcímen. Köszönjük megértését!

P.S. 3 Ha a szervezéssel kapcsolatos vagy bármi más kérdése van, állunk rendekezésére a cepusales@cepu.ro emailcímen vagy a következő telefonszámon: 0751-245-008